FAQ

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Zoekt u antwoorden op uw vragen? Neem hieronder een kijkje bij de veelgestelde vragen. Staat uw vraag er niet bij, bel ons gerust.

Veelgestelde vragen Vérian Thuyskamer

Onze veelgestelde vragen kunt u hieronder vinden, mocht u niet vinden wat u zoekt staan wij graag voor u klaar. U kunt ons dan mailen op welkom@verian.nl of bellen op (088) 126 3 126

Uw naasten/mantelzorger zijn altijd welkom. Tijdens uw bezoek aan onze Thuyskamer kunnen zij een kopje thee of koffie meedrinken en eventueel de krant of een tijdschrift lezen.

Dit is afhankelijk van de zorg die u in de Vérian Thuyskamer ontvangt. U kunt voor uw vragen altijd contact met ons opnemen (nummer receptie 055 2002810 & mailadres info@verianthuyskamer.nl). Voor de oncologische behandelingen vanuit  Gelre ziekenhuizen kunt u vragen met betrekking tot de volgende afspraak stellen aan de planner van afdeling B8 055-5811551.

U kunt gratis parkeren bij de Vérian Thuyskamer op de daarvoor bestemde parkeerplekken. Er is voldoende ruimte om te parkeren en u parkeert ook nog eens dichtbij de ingang.

Bij de Thuyskamer in de wijk Holthuizen kunt u zich melden bij de slagboom, waarna de slagboom voor u geopend wordt.

Voor de oncologische zorg vanuit Gelre ziekenhuizen krijgt u een afspraak via het ziekenhuis. Voor de andere zorg krijgt u bericht vanuit Vérian.

Hoogwaardige kwaliteit

Vérian staat voor hoogwaardige kwaliteit. Kwaliteit van zorg voor de cliënt en kwaliteit van en voor de medewerkers. Kwaliteit van zorg is voor ons het voldoen aan de verwachtingen van de cliënt, binnen de doelstellingen van de organisatie. Vérian is zich ervan bewust dat geen cliënt hetzelfde is en wensen en behoeften voor elke cliënt anders kunnen zijn. Dat maakt dat we steeds met de cliënt overleggen wat voor hem of haar belangrijk is. Zorg voor kwaliteit is binnen Vérian ieders zorg.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie Nederland
Thuiszorg Vérian is gewaardeerd op ZorgkaartNederland.

Waar bent u naar op zoek?